Ett år på förskolan

Ett läsår på förskolan
• I början av höstterminen har vi ett föräldramöte på varje avdelning.

• Förskolan är vanligen stängd en dag under vårterminen och en dag under höstterminen. Personalen har då studiedag.

• Luciafirande sker i december, då ni föräldrar är välkomna att lyssna. Efter sången som sker ute har man möjlighet att gå till respektive avdelning och nyttja ert fika som ni tagit med. Vi lussar även på Björkgårdens äldreboende under fm, med de barn som vill.

• I december äter vi jullunch och julpysslar.

• I januari dansas julen ut.

• I mars/april har vi påsklunch och påskpysslar. Vi går även till Björkgårdens äldreboende och sjunger för dem.

• På förskolans dag i maj har vi gemensamma aktiviteter ute på gården.

• Midsommarfirande för barnen med dans runt stången sker tillsammans med Björkgården. De boende på Björkgårdens äldreboende bjuder in oss till sång och ser på när barnen dansar, de bjuder på fika efteråt.

• Under juli samordnas verksamheten med Lustigkullens förskola och Almunges förskola.

29 januari 2015